Contact

Neem contact met ons op

Spahuys (gevestigd achter hotel “De Weverij”)
Koningsloper 11
5348 KR OSS
0412 – 63 38 25
E-mail: info@spahuys.nl
Website: www.spahuys.nl

 

Reisinformatie

Auto
Als u met de auto komt, kunt u het beste de auto in de parkeergarage BergOss zetten. Deze parkeergarage kunt u inrijden vanaf de Oostwal. Voor uw routeplanner geeft u het adres Oostwal 175, Oss op. Wanneer u de auto heeft geparkeerd, gaat u vanuit de parkeergarage direct linksaf. U loopt dan tussen Hotel “De Weverij”/Restaurant Cordial en de parkeergarage door. Na 150 meter vindt u ons aan de rechterzijde.

Reservering op zondag
Heeft u een reservering op zondag, dan kunt u het beste de auto parkeren op het parkeerterrein bij het centraal station. Wij bevinden ons op circa 500 meter lopen van het station. U loopt dan in ca. 6 minuten naar ons toe.
U parkeert de auto aan de Q-Park parkeerplaats (Gastraat, 5349 AA Oss), vervolgens steekt u het spoor over en houd vervolgens rechts aan. U loopt dan langs Stadsherberg Wilhelmina. Dan loopt u tussen kantoor BergOss (recent gerenoveerd) en  Stadsherberg Wilhelmina over een wandel/fietspad. U ziet in de verte een hoog appartementgebouw welke hoog op zijn poten staat. Daarachter zijn wij gevestigd. U herkent het aan de lichten die branden en de drie bomen voor onze deur.

Trein 
Komt u met de trein dan reist u naar het Centraal Station Oss. Wij bevinden ons op circa 500 meter lopen van het station. Volg dan de route zoals beschreven hierboven bij een reservering op zondag.
Wanneer u verhinderd bent, willen wij u vragen dit op tijd door te geven (24 uur van te voren). Anders zijn wij genoodzaakt om 50% van de gereserveerde behandeling in rekening te brengen.

 

Openingstijden 

Maandag
9u – 21u

Dinsdag
9u – 22u

Woensdag
9u – 22u

Donderdag
9 – 22u

Vrijdag
9u – 17u (ook buiten openingstijden reserveren tot 22u)

Zaterdag
9u – 17u (ook buiten openingstijden reserveren tot 22u)

Zondag
9u – 12u (ook buiten openingstijden reserveren tot 22u)

 

* reserveringen ook buiten openingstijden te boeken neem hiervoor contact met ons op.
U kunt ons bereiken op: 0412 – 633 825 of info@spahuys.nl