logo_spahuys_petrol

Hello world!

Welkom op mijn nieuwe blog waar ik je alle ins & outs laat zien over Spahuys in Oss!

Na slechts één stap in Spahuys te hebben gezet voel ik de rust al door mijn lichaam stromen. Het is een heerlijke plek om te ontspannen en dat heb ik naast mijn drukke leven écht af en toe even nodig. Naast mijn studie fashion & management aan het AMFI in Amsterdam werk ik ook nog eens in de leukste winkel van Oss: Mi Casa! Dit betekent veel reizen en een druk leven dat verdeeld wordt over twee steden waar beide mijn hart ligt. Daarom is een fijne uitvalsbasis waar je weer even tot jezelf kan komen heel belangrijk. Deze heb ik bij Spahuys gevonden. Van heerlijke massages tot power yoga en van het epileren van je wenkbrauwen tot hamam; een hele dag genieten in Spahuys zal niet gaan vervelen. Daarom was ik gelijk super enthousiast toen Wendy, de eigenaresse, mij vroeg om speciaal voor Spahuys een Beauty Blog op te zetten. Spahuys is hard op weg om een landelijk bekend concept te worden en deze blog laat mijn persoonlijke en eerlijke visie zien op de producten, behandelingen en nieuwe ontwikkelingen binnen Spahuys. Je hoeft hier dus geen geperfectioneerde verkooppraatjes te verwachten, maar een eerlijke en nuchtere kijk op al het moois wat Spahuys te bieden heeft. Ik kan dan ook niet wachten tot mijn eerste keer als proefkonijn bij een nieuw project van Spahuys aanstaande woensdag! I feel very lucky!

In dit onderstaande filmpje is de bijzondere manier van masseren die Wendy gebruikt heel goed te zien. Ze gebruikt naast haar handen ook haar onderarmen. De handen zijn namelijk warm en de onderarmen koud wat zorgt voor een betere doorbloeding tijdens de massage en daardoor kunnen de concentraties dieper in de huid komen. Dit filmpje zorgt ervoor dat ik heel hard naar Spahuys wil rennen om me onder te kunnen laten dompelen met rust en vrijheid. I WANT!

SPREAD THE LOVE! – Verena Asser –