TS11-Spahuys-66

Relaxation needed!

Soms heb je van die dagen dat je het liefst de hele dag lekker warm binnen zit.. Je bent een dagje vrij en wil graag weg zijn van alle kou en dagelijkse verplichtingen. Waarom zou je jezelf dan niet een heerlijk ontspannen dag gunnen? Spahuys in Oss heeft een heel breed aanbod als het gaat om ontspanning en het leuke is dat de Spahuys Facebook elke maand vol staat met hele mooie aanbiedingen. Het komt namelijk zo nu en dan voor dat er onverwachts plekjes op korte termijn vrijkomen en daar kan jij van profiteren! Een heerlijke massage van 30 minuten voor maar 20 euro of 50 minuten genieten van een traditionele Hamam voor 39 euro? Genoeg reden om de Spahuys Facebook pagina te liken en goed in de gaten te houden. https://www.facebook.com/Spahuys/?fref=ts

Bij de face treatment heb je de keuze uit 30, 50, 75 of 90 minuten. Afhankelijk van de duur van je behandeling krijg je een heerlijk ontspannende, reinigende en voedende gezichtsbehandeling. Je kan hierbij ook kiezen voor een peeling, wenkbrauwen epileren, speciale maskers of hoofdhuid-/voetmassage. Voor alle informatie over de verschillende gezichtsbehandelingen kan je naar de Spahuys website gaan. http://www.spahuys.nl/face/face/face-treatment-75

Een Hamam bij het Spahuys is de ultieme ontspanning! Hier een kort stukje over mijn eigen ervaring met de Hamam. Voor de Hamam begint kom je binnen in het eerste gedeelte van de ruimte waar een heerlijk comfortabele bank staat waar je met een lekker warme badjas, een voetenbadje, een kopje thee en wat lekkers alvast in de relax modus kan komen. Daarna stap je onder de warme douche zodat je lichaam alvast gaat ontspannen en ga je op het warme marmeren meubel liggen. Handdoekjes worden onder je hoofd en voeten (en eventueel nog andere plekken naar wens) gelegd om het je zo comfortabel mogelijk te maken. Als eerst krijg je een grondige scrubbehandeling waardoor alle dode huidcellen worden verwijderd zodat je na afloop een heerlijk zachte huid hebt. Daarna wordt je op authentieke wijze ingezeept en gewassen terwijl er steeds bakjes warm water over je heen worden gegoten. Tijdens het inzepen wordt je gemasseerd waardoor ik dit het allerfijnste gedeelte van de Hamam vond (ik hou van massages!). Het eerste gedeelte met de scrub kan als minder prettig worden ervaren, maar dit varieert per huidtype. Heb je een hele gevoelige huid en ben je bang voor een te heftige scrub? Laat dit dan van tevoren weten en dan kan hier rekening mee gehouden worden. Ook tijdens de behandeling kan je open en eerlijk zijn over dingen die je als minder prettig ervaart of over dingen die je juist heel fijn vindt. Voor meer praktische informatie ga naar http://www.spahuys.nl/hamam/spahuys-hamam.