PA290753

Baby fun!

Oké, ik ben misschien een beetje bevooroordeeld met zo’n schattig klein nichtje, maar ik ben helemaal gek op de nieuwe babylijn van Naif die sinds kort te koop is bij Spahuys! De lijn van Naif Quality Baby Care bestaat uitsluitend uit natuurlijke producten die je baby van top tot teen en alles wat daar tussenin zit verzorgd. In vele baby producten zitten allerlei stoffen die niet gelijk schadelijk zijn voor je kindje, maar ook niet direct heel goed zijn voor de (baby)huid, zoals parabenen, phenoxyethanol, synthetische emulgatoren en allergene geurstoffen. Naif doet daar niet aan mee en brengt als eerste een volledige baby verzorgingslijn zonder chemische toevoegingen. De gehele lijn bestaat uit een milde shampoo, milde wasgel, verzachtende babylotion, vette crème, billencrème, milde badolie en verzachtende badolie, maar hun állerleukst product vind ik zelf de Travel Kit! Deze heeft een klein prijsje waardoor hij super leuk is om cadeau te geven (tip voor de aankomende feestdagen!) en is ideaal om in één klap kennis te maken met de shampoo, wasgel, bodylotion en crème. Wat ik het allerleukste vond is dat mijn kleine nichtje Nova het super leuk vond om met de kleine tubes in bad te spelen. De tekeningetjes zijn heel simpel, maar ze had er de grootste lol mee en de Travel kit zelf was ook een mooie afleiding voor tijdens het afdrogen ; ) De producten roken lekker, voelde fijn aan en Nova reageerde er zelf ook heel goed op, iets wat natuurlijk het allerbelangrijkste is! Alle producten van Naif zijn verkrijgbaar in losse grote tubes, maar mocht je twijfelen of het echt de moeite waard is om voor Naif te kiezen, dan is deze starterspakket een echte aanrader. En vergeet niet om de Travel Kit mee te geven tijdens een logeerpartijtje bij opa en oma, want ook zij willen alleen het beste voor hun kleinkind!

Naif is een transparant merk dat duidelijk op haar site laat zien welke ingrediënten ze wél en niet gebruiken. Voor meer informatie ga naar https://naifcare.com/ en voor het online shoppen van de producten naar http://www.spahuyswinkel.nl/c-3181072/naif-quality-baby-care/.

PA290740

Foto’s gemaakt door Sharon Meeuwessen.