IMG_0681

Sacred Nature

Je kent het wel: het enige wat je wil is een fijn beauty product dat lief is voor je huid en voor je het weet sta je voor een schap van 2 bij 4 vol verschillende producten en lijnen.. Waar moet je beginnen? De ene lijn is weer geschikt voor een oude huid, de ander weer voor vette huid. Het beste wat je natuurlijk kan doen is om je te laten adviseren door iemand die er verstand van heeft. Dit kan bij Spahuys is Oss! Laat je dus niet afschrikken door de veelzijdigheid van een beauty merk, want dit zorgt er juist voor dat er voor ieder een geschikt product is. Ikzelf heb namelijk een redelijk vette huid waarin snel onzuiverheden ontstaan, dus het is belangrijk om de juiste producten te gebruiken zodat ik de onzuiverheden kan tegengaan. Daarom vraag ik geregeld huidadvies aan de meiden van Spahuys!

Naast producten die het beste bij je huid passen zijn er natuurlijk ook producten die gewoon super fijn zijn in gebruik. Eén van mijn favoriete producten zijn afkomstig uit de lijn Sacred Nature van Comfort Zone. De gehele lijn bestaat alleen maar uit bio-gecertificeerde producten, waardoor ze niet schadelijk zijn voor de natuur. Ikzelf ben er altijd van overtuigd dat 100% natuurlijke producten beter zijn voor je huid dan producten waarbij gebruik is gemaakt van chemicaliën. Neem nou zeep: je wil je handen gedurende dag zo schoon mogelijk houden en daarom was je ze meerdere keren per dag. Waarom zou je er dan voor kiezen om je handen meerdere keren per dag bloot te stellen aan chemicaliën? De Sacred Nature Soap van Comfort Zone is 100% plantaardig waardoor je tijdens het wassen extra lief bent voor je handen. Daarnaast heb ik laatst twee testers gekregen waar ik dol op ben geworden: Sacred Nature Cleasing Oil en Body Butter! Elke ochtend en avond maak ik mijn gezicht schoon met de cleasing oil zodat mijn huid zo schoon mogelijk blijft en minder snel kan gaan verstoppen. De body butter vind ik heerlijk omdat je je huid soepel en vettig kan houden nu het weer wat kouder wordt. Ik smeer me er nu elke ochtend mee in en mijn huid gaat er door glanzen en wordt tegelijkertijd beschermd tegen invloeden van buitenaf.

Alle bovengenoemde producten zijn verkrijgbaar bij Spahuys of op de webshop: http://www.spahuyswinkel.nl.