IMG_4317

OPI nagellak

Ben jij ook altijd aan het stuntelen met je nagellak en wanneer het dan eindelijk gelukt is, je nagels na 2 dagen alweer beschadigd of versleten zijn? Met dit gemakkelijke stappenplan hoef je nooit meer naar de manicure en blijven jouw nagels gegarandeerd lang mooi!

Stap 1: Voor de eerste stap is het belangrijk om ervoor te zorgen dat je nagellak goed hecht, anders zal je maar kort plezier hebben van al het werk wat je hierna doet. Hiervoor heeft OPI de transparante Chipskip ontwikkelt. De Chipskip zorgt ervoor dat de nagellak die je daarna gaat opbrengen beter hecht op je natuurlijke nagels.

Stap 2: Bij de tweede laag die aangebracht moet worden heb je de keuze uit je favoriete transparante OPI Base Coat, Ridgefiller of nagelverharder om je nagels extra te beschermen.

Stap 3: Oké, nu wordt het tijd voor het echte werk. Kies een kleur die je het mooist vindt en breng hiervan twee dunne laagjes OPI nagellak aan. Zorg dat je je nagelriemen niet raakt en dat er geen strepen of bobbeltjes ontstaan!

Stap 4: Belangrijk is dat je na het aanbrengen van de twee gekleurde lagen ongeveer 60 seconden wacht om vervolgens de OPI Top Coat aan te brengen, zodat je nagellak een extra beschermlaagje heeft. Hierdoor blijft je nagellak extra lang goed zitten.

Stap 5: Oké, en nu komt dus het aller ergste gedeelte: wachten tot je nagellak droog is! En het gebeurt je natuurlijk ook altijd dat je na al deze inspanning je net niet lang genoeg hebt gewacht en je bij een eerste aanraking de nagellak zo van je nagels tikt.. Gelukkig heeft OPI daar iets op gevonden: namelijk de DripDry! Door deze met een pipet bij de nagelriem aan te brengen vloeit het uit over de gehele nagel richting de vingertop. Je nagels zullen ultra snel droog zijn én het verzorgt ook nog eens je nagelriemen!

Stap 6: Inspanning wordt beloond: nu is het tijd om te shinen met die mooie nageltjes!

makeup14_zps6859318cDeze kleuren zijn afkomstig uit de Hawaii Collectie en waren mijn favoriete deze zomer! De Hawaii Collectie is naast vele andere collecties van OPI verkrijgbaar bij Spahuys in Oss.