IMG_9712

Ultiem ontspannen

Massages zijn voor mij de ultieme manier om te ontspannen. Als ik een drukke periode of dag heb gehad kan ik alleen maar verlangen naar een heerlijke massage waarbij mijn lichaam weer tot rust kan komen en waarbij mijn lichaam tegelijkertijd weer aan het werk wordt gezet. Alleen af en toe komt het voor dat je een afspraak voor een massage hebt gemaakt en je er heel erg naar uit kijkt, maar eenmaal op die massagetafel kan je je met geen mogelijkheid ontspannen.. Alle gebeurtenissen van de afgelopen 24 uur flitsen door je hoofd en voor je het weet is je relax halfuurtje alweer voorbij en heb je er niet eens écht van kunnen genieten. Dit is mij al enkele keren overkomen en dat is eigenlijk heel jammer. Moeite hebben met ontspannen is geen ramp en af en toe heb je even een steuntje in de rug nodig. Heb je hier nou ook weleens last van? Dan is de Tibetaanse klankschaal massage echt iets voor jou. Ik was er zelf super positief over. Je gaat liggen en je krijgt heerlijke warme handdoeken over je heen gelegd, waar vervolgens twee klankschalen overheen worden gezet. Degene die je gaat masseren houdt de derde klankschaal vast en slaat met met een houten blok om de beurt tegen alle drie de klankschalen. De trillingen die ontstaan zijn zo intens dat ze enkele minuten lang door de kamer heen blijven trillen. De intensiteit van deze trillingen is zo hoog dat je lichaam hierdoor extreem ontspant en je alles om je heen vergeet (ideaal dus als je moeite hebt met ontspannen). Nadat dit drie keer herhaalt is verkeerde mijn lichaam zelfs bijna in de slaapstand, zo ontspannen was ik (en dat is echt zeldzaam!). Volgens begint de massage met een heerlijke hoofdmassage en eindigt met een complete lichaamsmassage. Ik heb nog nooit een massage zo ongelooflijk ontspannen ervaren, heerlijk!

De Tibetaanse klankschalen massage duurt 30 tot 40 minuten en is te boeken bij Spahuys. Ik kan niet wachten tot de volgende keer!

FullSizeRender IMG_9720