IMG_1433 2

Verwendag!

Wat een heerlijke dag! Spahuys heeft geregeld verschillende samenwerkingen met bedrijven in Oss voor een heerlijk verwen arrangement en deze keer mocht ik samen met mijn moeder genieten van de combinatie van lekker eten en ontspanning. Onze dag begon met een heerlijke lichte lunch bij De Nieuwe Wereld. Je hebt de keuze tussen een zoet of hartig plateau en we kozen allebei voor een hartige. Het plankje bestond uit een groene smoothie, crostini’s met een dip van heksenkaas, asperge omwikkelt met ham,  een blokje kaas, Spaanse worst, rauwe ham en een stukje sushi. Ik ben een echte sushi liefhebber, dus dat stukje sushi was heel erg welkom, maar mijn favoriet was toch wel de overheerlijke heksenkaas. Super lekker om de crostini’s of de kaas in te dippen! Naast lekker eten vind ik persoonlijk de sfeer in een restaurant altijd heel belangrijk. De Nieuwe Wereld is een goed voorbeeld van hoe het in mijn ogen hoort: het is een mooi concept waar ze hele goede producten bereiden. De kaart is goed verzorgd en ze spelen in op de laatste trends en behoeftes van hun gasten. Daarnaast is het personeel altijd netjes, vriendelijk en goed geïnformeerd. De inrichting is warm en vernieuwend, en in combinatie met goed gezelschap zorgt dit ervoor dat je er altijd een top middag/avond zult hebben. Kortom: ga je binnenkort in Oss uiteten en heb je geen zin in iets heel specifieks, dan is De Nieuwe Wereld zeker de nummer 1 aanrader!

Nadat we lekker de tijd hadden genomen bij De Nieuwe Wereld om ons eten te laten zakken, gingen we op pad voor onze tweede verwennerij. Spahuis zit slechts 5 minuten lopen van De Nieuwe Wereld, dus het is prima te combineren als je rechtstreeks door wil gaan of eerst een rondje door het centrum van Oss wil gaan. Voor het tweede gedeelte konden we kiezen uit een lichaamsmassages of een gezichtsbehandeling, beide van 30 minuten. Ik ben gek op massages en vind het echt de ultieme manier om te ontspannen, dus voor mij was de keuze snel gemaakt. Mijn moeder ging dit keer voor de gezichtsbehandeling, omdat dit natuurlijk ook heel erg lekker is! Bij de massage werden eerst mijn benen, daarna mijn rug en als laatste mijn decolleté gemasseerd.  Het was weer ENORM genieten natuurlijk en ik baalde toen het half uur om was. Kon ze niet nog even doorgaan?? Maar na afloop kon ik op de massagebank nog even nagenieten met een dekentje en een kopje thee. Je wordt dan even alleen gelaten in de kamer zodat je rustig kan nagenieten en je mag zelf weten hoe lang je erover doet voordat je je gaat aankleden. Deze kleine dingen van Spahuys maken naar mijn mening het verschil en zijn de redenen waarom ik liever naar Spahuys ga in plaats van een andere beautysalon. Na deze ontspannende dag kunnen mijn moeder en ik er weer helemaal tegenaan!

Het arrangement van Spahuys in samenwerking met De Nieuwe Wereld kost 29,50 euro en is te koop bij zowel Spahuys als De Nieuwe Wereld. Super leuk idee om cadeau te doen aan iemand anders of om jezelf eens een heerlijke verwendag te gunnen. Ik ga alvast kijken in mijn agenda wanneer ik een nieuwe datum kan prikken! 😉

IMG_1439

IMG_1433 2

IMG_1435

IMG_1445

Foto’s door Verena Asser.