Life en Business Het Spahuys (16)

Help, papa is een metroman

Je bent er al dagen/weken mee bezig of je bent vanochtend wakker geschrokken door het idee dat het vandaag al vaderdag is en je nog steeds niks voor die ouwe vader van je hebt. Maar de grote vraag blijft altijd: wat koop je nou voor een tevreden vader die alles al heeft? Mijn vader is zo’n typisch geval van een vader die geen drang heeft naar meer, groter of beter, maar tevreden is met alles wat hij in het leven bezit. Heel mooi en fijn natuurlijk, maar het kan knap lastig zijn als het weer eens zijn verjaardag is, de kerstdagen er weer aankomen of vaderdag weer om de hoek komt kijken.. Standaard cadeaus zoals tennis- of golfballen worden uit de kast getrokken, je geeft je vader een flesje drank en je bent er weer makkelijk vanaf gekomen. Maar wat we vergeten is dat mannen ook steeds meer vrouwelijke hobby’s zijn gaan overnemen. Naar de sauna, een (sport)massage of een heerlijke hamam: een man heeft af en toe ook ontspanning nodig en kan hier net zo goed van genieten als een vrouw. Gek genoeg rust hier nog altijd een soort taboe op en dit is iets wat ik niet helemaal begrijp. Oké, mannen zijn natuurlijk hele stoere wezens omdat ze altijd vlees eten, een baard hebben en jagen in het bos. Maar we leven niet meer in de pre-historie en de metroman is wat mij betreft een verbetering van het mannelijke geslacht. Dus smeert jouw vader ’s ochtends weleens een crèmetje op en staat hij af en toe stiekem voor de spiegel om te kijken of hij er nog mee door kan? Omarm dit en moedig hem aan door een vaderdag cadeau te geven waardoor hij er nóg beter en verzorgder uit komt te zien. Spahuys biedt verschillende soorten behandelingen aan die speciaal gericht zijn op de mannelijke huid, omdat de mannenhuid anders is qua structuur, gevoeligheid en talgproductie. Op de site van Spahuys, onder het kopje ‘Behandelingen -> Man space’, is het aanbod te vinden. Voor de directe link ga naar: http://www.spahuys.nl/behandelingen/man-space-1/pitstop-performance

TS11-Spahuys-334

Fijne vaderdag!