image

Follow the rhythm of the music

De nieuwste trend op het gebied van massages: Dansage! Julien Patterson is met zijn dansachtergrond de oprichter en tevens ook de grondlegger van deze bijzonder fijne manier van masseren. Met massages vind ik het zelf altijd heel belangrijk wie mij masseert en hoe de energie is tussen de masseur (of masseuse) en mijzelf. Als ik me niet gelijk op me gemak voel bij deze persoonlijk vind ik het onmogelijk om me helemaal over te geven zodat ik volledig kan ontspannen. Bij Julien was die klik er meteen. Het is een rustige man die je gelijk op je gemak stelt. Met zijn brede glimlach en duidelijke manier van uitleggen weet je wat je te wachten staat bij het nieuwe Dansage, namelijk heel veel ontspannen! En daar was ik natuurlijk wel voor in.. Hij liet me verschillende stukjes muziek horen en ik mocht zelf aangeven welk muziekstuk ik het fijnste vond. Daarna liet hij me even alleen zodat ik me kon voorbereiden en alvast rustig kon gaan liggen op de massagebank. Dit gaf mij persoonlijk een fijn gevoel omdat ik op deze manier niet opgejaagd werd dat ik me snel moest omkleden en moest gaan liggen omdat ik bang was dat ik bepaalde lichaamsdelen zou flashen die ik bij een eerste ontmoeting toch liever voor mezelf hou, haha. Eenmaal op de massagebank ging de muziek aan en begon hij rustig, maar stevig te masseren. Door een massage te combineren met muziek en dans blijf je tijdens de gehele massage in een soort flow: hij laat je nauwelijks los en alle bewegingen gaan in één vloeiende beweging door. Geen ge-aai, maar ook geen harde hand waar je van denkt ‘Hallo, kan dat niet eens wat zachter?!’ De filmpjes die ik van tevoren had bekeken (die te zien is op de website) gaven me hoge verwachtingen en het was zeker wat ik had verwacht! Ik kan niet wachten tot het Spahuys vanaf deze zomer ook Dansage gaat aanbieden en ik hier vaker van kan genieten. Zin in!

image

image

Foto’s door Dansage.